KEVIN KASPER PEDERSEN

Ved  Jan O. Tougaard

Kevin's sprælske hjørne

Dette lille hjørne af hjemmesiden er dedikeret Kevins hverdag - dvs. vi vil meget gerne forsøge, at dele vores oplevelser og ikke mindst forsøge at skildre nogle af de små og store ting der sker for ham.. hvis vi da kan fastholde dem så længe, at vi kan nå, at få dem noteret ned..

Men, et lille tilbageblik før vi starter

Allerførst skal det lige bemærkes, at jeg jo ikke har den store erfaring med små størrelser - ok, mine søstre har da forsøgt og jeg har da 'lånt' et par af deres små - men det er da dejligt, at låne for så kan man aflevere dem når de bliver sulten, besværlig eller blot skriger..

Med Kevin var det lidt anderledes - jeg blev vist kastet ud i det, noget med en opringning fra Didda og Jimmy som efter, at have talt om løst og fast lige bemærkede til Petrine 'Tillykke du skal være bedstemor' hm.. ok, det var langt væk, men vi fulgte da graviditeten via E-mails og fotos.

Kevin blev født den 31 juli 2003 og heldigvis havde vi mulighed for, at være med til hans barnedåb og kan man forestille sig en bedre og kønnere baby - nej vel. og så hverken græd eller skreg han når jeg var i nærheden.

Til en lille fotosession hos oldeforældrene fik jeg nok for første gang oplevelsen af sådan en spirevip som med en ukulighed og nysgerrighed forsøgte, at opleve verden og alle de der folk der lige skulle sige 'dikke dik'.

Tiden gik og vi ærgede os meget over, at bo i Nuuk når Kevin nu boede i Ilulissat - der var mange ting vi ikke fik oplevet, hvad enten det var hans første væltede tallerken, kop og ikke mindst hans første skridt, hans første ord.

Men en sommer hvor vi lige smuttede forbi Ilullisat før vi skulle på ferie i Danmark kunne vi virkelig opnå, at se og høre Kevin på slap line - han elsker, at lave sjov og jo, jeg har altid undret mig over hvor lidt der skulle til før han kunne lege. Kan man andet end grine når nu han kommer valsende ind i stuen fra entreen iført aanaa's store hvide sko, min sorte hue trukket godt ned om ørene - jo, han buldrede ind i møblerne, døre, vægge til stor morskab for ham selv og os andre.

Men nu har jeg jo altid været glad for, at kunne få en 'HalvTimesTidPåDenEneSide' på sofaen, så efter en travl og hektisk formiddag valgte jeg, at lægge mig på briksen for lige, at nyde det.. ok, da jeg slog øjnene op var det første jeg så en lille bitte gut der sad i sin stol ved siden af briksen og kikkede - jo tankerne gik tilbage til min egen bet tid som barn hos min bedstefar og bedstemor i Dalsager.. der kunne vi også vente på, at de fik sovet til middag og yes, så skulle der leges.. og det fik Kevin og jeg også gjort.. sjovt og dejligt.

Ok, vi holdt da også jul i Ilulissat, sjovt og lærerigt - Kevin hjalp vist os alle med, at pakke gaverne op, men jeg syntes nu, at han legede mest med papieret og gavebåndene istedet for alle de farvestrålende pakker.

En dejlig tid - og da han senere sammen med sine forældre flyttede til Nuuk fik jeg ham på rigtigt nær hold - og her skal man lige huske, at jeg ikke på nogen måder havde haft børn inden for rimelig rækkevidde.. så når jeg satte mig søndag morgen (læs formiddag) med en kop kaffe for, at blive vågen så skulle han da partu næsten sidde på skødet selvom der var en hel sofa fri.. ok, forstod det først meget senere.

Og når han nu også siger, at han fryser så skal han da også lige have et tæpppe om, lege med alle sine legesager og jooooo...   jeg kunne ikke undslå mig, jeg skulle lege med..

Tiden gik og vi lære vist meget om hinanden, og jeg kan da også kun smile og være meget glad når purken slår hoveddøren op, råber AATAA og derefter er man ikke på nogen måder i tivivl om, at Kevin er i vores hjem for så skal han lige se hvad Aanaa laver i køkkenet, hugger en håndfuld frikadeller og så ud af døren og cykle indtil vi skal spise.

belstaff moto ugg ciabatte timberland saldi woolrich milano woolrich parka uomo ciabatte ugg canada goose uomo prezzo peuterey piumini belstaff pelle uomo barbour giubbotto moncler baby barbour uomo woolrich 2017 timberland outlet belstaff italia belstaff pelle giubbotti belstaff ugg mini giubbotti peuterey 2017 ugg mini neri